Last update: 2014.01.14 _
Change language > English | Deutsch < Sprache ändern

Cégismertető - Meditervill

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cégismertető

Egy kis történeti áttekintés

1991. december 14.-én Wardenburgban a Medi-System irodájában a társtulajdonosok elhatározzák a Medi-Tervill Német-Magyar Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. megalakítását. A cég elnevezése, a korábban már működő Tervill Villamosipari Kutató Fejlesztő Kisszövetkezet „Tervill” (tervezés-villamosság rövidítve) elnevezéséből, valamint a Medi-System GmbH „Medi” elnevezéséből keletkezett.

1992. április 30.-án a cégbejegyzés megtörténik, 7 taggal.

1997. márciusában a Medi-System GmbH a saját üzletrészét eladja a Medi-Tervill Kft.-nek, ekkor szűnik meg a cég „német-magyar” elnevezése.

2002-ben tulajdonosi viszonyok bűvőlésére kerül sor.Tevékenységi kör

Kezdetben a műanyagfeldolgozó ipari munkavégzés mellett az orvostechnológiai berendezések forgalmazása képezte a fő tevékenységi területet. Később egyre nagyobb teret nyer az ágytálmosó berendezések eladásának kiszélesítése, mely 1998. januárjában temető-technológiával egészül ki.

Jelenleg a szervezet fő tevékenységi köre ágytálmosó berendezések szállítása, üzembehelyezése, szervizelése. Patológiai berendezések szállítása, üzembehelyezése, szevizelése. Temetőtechnológia, ravatalozók felújítása, kivitelezése valamint tisztatérterek kialakítása.Telephely

A cég egy telephellyel rendelkezik, mely cégközponttól való távolsága: 25 km.Minőségpolitika

A Medi-Tervill Kft tevékenységének központjában a vevő áll. Arra törekszünk, hogy a meghatározott és az elvárt igényeiknek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, cégünk iránti bizalmukat megtartsuk, illetve erősítsük. A Kft. Vezetősége és a beosztott dolgozói tudatában vannak annak, hogy vevőink termékeinek és szolgáltatásainak minősége alapján ítélik meg cégünket

A Medi-Tervill Kft különösen nagy gondot fordít, a szolgáltatás színvonalának állandó emelésére, és a vevőszolgálati tevékenység hatékonyságának növelésére. Vevőinkkel, illetve azokkal a beszállítóinkkal, akik azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel, hosszú távú és kölcsönösen előnyös együttműködést kívánunk fenntartani.

A céljaink elérése és fenntartása érdekében minőségügyi rendszert vezetünk be és működtetünk, amely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek. A minőségügyi rendszer biztosítja a szolgáltatások állandó minőségét, tevékenységünk és vevőink megelégedettségi színvonalának folyamatos fejlesztését.

Meggyőződésünk, hogy piaci versenyképességünket csak a minőségügyi rendszer hatékonyságának állandó emelésével javíthatjuk, ezért a minőségügyi rendszer hatékony működtetésével erősíteni kívánjuk a vevők cégünk iránti bizalmát, dolgozóink megelégedettségét és a minőség iránti elkötelezettségüket, a folyamatok szabályozottságát.

Gondoskodunk arról, hogy a minőségpolitikát a cég alkalmazottai megértsék, megvalósítsák és fenntartsák. A minőségügyi rendszer hatékony működéséhez biztosítjuk a szükséges emberi, technikai és anyagi erőforrásokat. A minőségtudat kialakítását, a minőség iránti elkötelezettség fenntartását, a minőségfejlesztés folyamatosságát rendszeres képzéssel és a dolgozók motiválásával biztosítjuk.

A Medi-Tervill Kft vezetősége minden munkatársától elvárja, hogy tevékenységi körében a lehető legtöbbet nyújtsa ügyfeleink igényeinek maradéktalan teljesítésében.Minőségcélok

Célunk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk vevőink, tulajdonosaink és munkatársaink maximális megelégedettségét. Megelőző intézkedéseinkkel a vevői reklamációk elkerülése, a reklamációk számának és a reklamációs költségek legalacsonyabb szinten tartása.

A minőségirányítási rendszer állandó fejlesztése.

A legfrissebb támogatási formák, pályázati lehetőségek felkutatása, megismerése.

Hatékony, jól képzett munkaerő alkalmazása.

Régi ügyfeleink bizalmának megtartása, megerősítése, új partnereink bizalmának elnyerése.

A szolgáltatás folyamán vevőink legkisebb megterhelése.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz